Trädgårdshjälp

Trädgårdshjälp

Göinge Naturtrim kan assistera dig som är bosatt i nordöstra Skåne med det mesta inom trädgårdshjälp.

Inte nog med att vi kan hjälpa dig med punktinsatser i din trädgård, utan vi hjälper också till med löpande skötsel över hela säsongen så att du får en så fin trädgård som möjligt och kan njuta till fullo.

Vi på Göinge Naturtrim har en unik passion för trädgårdar och strävar alltid efter att uppnå bästa möjliga resultat! En kombination av gedigen kunskap och genuin arbetsglädje har tagit oss dit vi är idag, och vår ambition är att såväl nya som gamla kunder ska känna sig väl omhändertagna och i slutändan trivas så bra som möjligt i sin trädgård.

Vi beskär alltid träd och häckar för att växten ska fortsätta vara vital och växtlig. En växt med fortsatt god livskraft är alltid prio ett men skulle du som kund vilja ha vackra, estetiskt klippta växter eller en god skörd som prioritet så kommer vi att styra beskärningen så att dina mål kan uppfyllas utan att försämra växtens livskraft.

För att få den bästa gräsmattan krävs att man inte klipper den alltför kort och att man vattnar och gödslar med rätt mängd!

Att rensa bort ogräs och se efter sina anlagda rabatter är ett jobb som skrämmer bort många, och det krävs onekligen en hel del arbete för att uppnå ett fint resultat, men det är verkligen en investering som lönar sig. Så fort växterna börjar spira på våren är det dags att sätta igång, och är det så att man själv saknar tid, ork eller kunskap, är Göinge Naturtrim det självklara valet. Din trädgård får det lilla extra som behövs för att spira hela säsongen.

Det bästa av allt – vi erbjuder ett kostnadsfritt besök för att du ska få skötselråd för just din trädgård!

Lämna ditt telefonnummer &
e-post så återkommer vi snarast!

Jag har läst och godkänner Göinge Naturtrim's Sekretesspolicy

Gillar du kakor?

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi
ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår