Snöröjning

Snöröjning

Därför bör du anlita Göinge Naturtrim för att sköta snöröjningen hos dig!

När den kalla vintern är här och snön börjar falla, är det dags att åter igen börja tänka på snöröjningen. Att skotta snö är långt ifrån en syssla som folk längtar till; faktum är att det inte är många som frivilligt greppar snöskyffeln och beger sig ut i ovädret. Men det finns självklart professionell hjälp att få. Göinge Naturtrim tar gärna hand om snöskottningen åt dig, så att du kan ägna dig åt saker som du hellre vill göra. Vi är främst verksamma i Kristianstad, Hässleholm och Osby och utför förutom snöröjning en rad olika tjänster som har med trädgård att göra.

Genom Göinge Naturtrim kan man också såklart teckna avtal om snöröjning, exempelvis som bostadsrättsförening, och på så vis se till att det görs löpande eller vid de tillfällen då behovet är som störst. Här kan du också få hjälp med snöröjning av enskild väg och liknande; allt beroende på de behov och utmaningar som just du har. Självklart stöds feministisk snöröjning, där det handlar om snöröjning på gång- och cykelbanor – en viktig uppgift, eftersom dessa ofta står still vid en mindre mängd fallen snö. Dessutom utförs snöröjning inte bara på cykelbanor och vägar utan även på tak, om så önskas.

Vi är ett litet företag, vilket innebär personlig service och kontakt. Samtidigt innebär det lilla bolaget korta beslutsvägar; vi ser varje enskild kund som viktig (oavsett om det handlar om en bostadsrättsförening, kommun eller en privatperson) och ger dig snabba besked när vi har möjlighet att hjälpa till. Företaget har även jour, vilket innebär en viss beredskap för att kunna rycka ut när det så krävs. Arbetet utförs alltid med omsorg för att resultatet ska bli så bra som möjligt; allt för att du som kund ska känna dig helnöjd och komma tillbaka. Priserna är dessutom mycket konkurrenskraftiga; snöröjning kostar 538 kr per timme (där RUT ger halva priset) samt 5 kr/km i körersättning.

Lämna ditt telefonnummer &
e-post så återkommer vi snarast!

Jag har läst och godkänner Göinge Naturtrim's Sekretesspolicy

Gillar du kakor?

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi
ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår